Hoe werk ik

Samenwerken met The Corporate Storyteller

In iedere organisatie liggen de mooie verhalen voor het oprapen. Elk bedrijf is ooit begonnen met een visie, een verlangen, een passie. Misschien zijn deze idealen bij jou naar de achtergrond verdwenen, misschien zijn ze juist meer aanwezig dan ooit. In beide gevallen loont het om jouw verhalen te (blijven) vertellen. Je moet alleen even weten hoe.

Hoe ga ik te werk? We maken een (vrijblijvende) afspraak. Ik analyseer wat precies je vraag is en maak daar een plan voor. Enkele voorbeelden:

Het maakt niet uit of je de teksten intern of extern wilt gebruiken. Het belangrijkste is dat de verhalen duidelijkheid geven, aan de buitenwereld of aan jezelf. We overleggen over de duur en het verloop van ons project. Soms werk ik samen met andere partijen, soms doe ik het alleen. Per opdracht zet ik alles in om tot de beste teksten te komen.

Lees hier meer over mijn achtergrond, en over de opdrachten die ik al voor andere organisaties deed.